Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ JOOMLA

Πριν από την κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Το Joomla είναι ένα χρήσιμο εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδας, που επιτρέπει δημιουργία δυναμικού site με σύγχρονο ντιζάιν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με πολύ μικρό κόστος.

Το Joomla είναι ένα από τα καλύτερα σήμερα CMS (Content Management System, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου). Μερικά από τα πιο γνωστά sites που χρησιμοποιούν Joomla είναι  Linux, Harvard College, iTWire. Άλλα γνωστά  στην Ελλάδα CMS είναι το Wordpress και το Drupal. Η δυνατότητα χρήσης του Joomla περιορίζεται μόνο από τη δημιουργικότητά σας και τις γνώσεις του συγκεκριμένου CMS.

Πλεονεκτήματα του Joomla

  • Είναι εφαρμογή ανοιχτού κώδικα, δηλαδή μπορείτε να την χρησιμοποιείτε ελεύθερα, καθώς και να την τροποποιείτε για να διευρύνετε τις δυνατότητές της.
  • Δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιβάλλον διαχείρισης από οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω ενός browser (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer). Οπότε και σε περίπτωση που θα σας φτιάξω την ιστοσελίδα σας μετά μπορείτε εύκολα να ανεβάζετε τα κείμενα ή τις εικόνες σας.
  • Παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας / αλλαγής του περιεχομένου με τη βοήθεια ενσωματωμένου προγράμματος επεξεργασίας κειμένου.
  • Επιτρέπει την διαχείριση και κατηγοριοποίηση μεγάλου αριθμού άρθρων και σελίδων.
  • Έχει τη δυνατότητα πρόσθεσης διαφημιστικών banners, photo galleries, forum κ.λπ. (φόρμες επικοινωνίας, δημοσκοπήσεις).
  • Παρέχει την δυνατότητα αναζήτησης ιστότοπου.

Πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου Joomla

Δημιουργία ιστοσελίδας στο Joomla

Πιστεύω ότι αρχικά η ιστοσελίδα πρέπει να κατασκευάζεται από  κάποιον που έχει σχετικές γνώσεις, δηλαδή να γνωρίζει τουλάχιστον html, css, php κα mysql.

Σε περίπτωση που έχετε όρεξη να μάθετε κάτι παραπάνω μπορείτε να βρείτε πολλά χρήσιμα εργαλεία εδώ:  w3schools.com , www.joomla.org  Τα tutorials που υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα Joomlaβοηθάνε ακόμα και τον αρχάριο χρήστη να μάθει πως να στήνει και να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα Joomla.

Δωρεάν Ελληνική υποστήριξη για το Joomla: http://forum.joomla.org/viewforum.php?f=50 , http://forum.joomla.gr

Ομάδες Χρηστών Joomla στην Ελλάδα: http://community.joomla.org/user-groups/europe/greece.html

Επίσης θα χρειαστείτε να κάνετε την ιστοσελίδα σας φιλική προς μηχανές αναζήτησης (τεχνικές SEO) για να βοηθήσετε τους χρήστες του Διαδικτύου να βρίσκουν πιο εύκολα το siteσας. Δηλαδή να γίνει χρήση των λέξεων-κλειδιών, να δημιουργηθεί σωστά ο τίτλος, περιγραφή ιστοσελίδας κ.α.

Δείγματα ιστοσελίδων στο Joomla που έχω φτιάξει υπάρχουν στο portfolio.

Πλεονεκτήματα του Joomla


Το Bigsmall.gr σας προσφέρει για την προβολή της εταιρεία σας στο Διαδίκτυο:

✓ Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Web Design
✓ Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter