Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ JOOMLA

Είναι σαφές ότι το Joomla γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και αξιόπιστο. Υπάρχουν πολλές γνωστές εταιρείες και οργανισμοί που χρησιμοποιούν αυτό το δωρεάν CMS για δημιουργία της ιστοσελίδας τους. Ας δούμε το TOP-10 από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν Joomla, μεταξύ των οποίων και η ιστοσελίδα της MTV Greece (Βασισμένο σε http://magazine.joomla.org).

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα Joomla.org, από το Μάρτιο του 2007 οι χρήστες της έχουν κατεβάσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα του λογισμικού Joomla. Το Joomla είναι το πιο δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS, Content Management System) στον κόσμο και είναι εγκατεστημένο περίπου στα 2,7% από 1.000.000 των μεγαλύτερων websites στον κόσμο. Οι ιστοσελίδες αυτές ανήκουν σε διάφορους τομείς, όπως η εκπαίδευση, οι τέχνες, τα μέσα ενημέρωσης, ο αθλητισμός, οι επιχειρήσεις, η επιστήμη, η τεχνολογία, η υγεία κ.λπ.

 

1. Dikaiologitika News – Πραγματικές ειδήσεις

Website dikaiologitika

Dikaiologitika News

  • Χρησιμοποιεί: K2
  • Template used: προσαρμοσμένο πρότυπο

Το dikaiologitika.gr είναι ένας πλήρης ειδησεογραφικός ιστότοπος με ειδήσεις για την οικονομία, την εργασία, την ασφάλιση, τον αγροτικό τομέα αλλά και την πολιτική. Επίσης εκτός από την ενημέρωση έχει σκοπό να διευκολύνει τις συναλλαγές των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες. Ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την επέκταση Κ2, που επιτρέπει δημιουργία περιεχόμενου για τα νέα.

2. The Alliance for Catholic Education - University of Notre Dame

Ace.nd.edu

Η Συμμαχία για την Καθολική Εκπαίδευση (The Alliance for Catholic Education) είναι υπεύθυνη για την εκπαιδευτική αποστολή της Εκκλησίας, για την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η Συμμαχία για την Καθολική Εκπαίδευση είναι ένα σύνολο που αποτελείται από 12 διαφορετικά προγράμματα που έχουν κοινό στόχο την ενίσχυση και την υποστήριξη των Καθολικών σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί το Joomla, διαθέτει επίσης εκπληκτικά γραφικά και το σχεδιασμό. Επιπλέον, χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές επεκτάσεις, όπως Rocktabs, RokNavMenu - για δημιουργία καρτέλων και μενού, JomSocial - για διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα, Core Design Login - για δημιουργία της φόρμας εισόδου και του κωδικού πρόσβασης, καθώς και πολλές άλλες επεκτάσεις.

3. Joomla!

www.Joomla.org

Joomla.org

Το www.Joomla.orgείναι η επίσημη ιστοσελίδα του Joomla!, καθώς και η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινότητας Joomla, η οποία έχει 2,6 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως και 61 εκατομμύρια προβολές σελίδων ανά μήνα. Κάθε χρήστης Joomla! γνωρίζει αυτό το site και το επισκέπτεται πολλές φορές. Το site χρησιμοποιεί πολλές επεκτάσεις, π.χ., Phoca, K2, Blogs и Joomla! Magazine, JomSocial.

4. Uxbridge College website

uxbridge.ac.uk

uxbridge.ac.uk

  • Featured extensions:  News Show Pro GK4
  • Template used: προσαρμοσμένο πρότυπο

Ιστοσελίδα του Uxbridge College του δυτικού Λονδίνου. Η σελίδα χρησιμοποίει επέκταση News Show Pro GK4 για προβολή των ενημερώσεων, Maximenu CK - για δημιουργία του μενού με πολλές στήλες. Από την ιστοσελίδα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα των μαθημάτων, των εκδηλώσεων, των εκθέσεων, να δείτε πληροφορίες σχετικά με το College και πολλά άλλα.

5. Linux

Linux.com

Linux.com

Είναι ιστοσελίδα κοινότητας Linux.com που δημιουργήθηκε ως σημαντικότερο site με πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα Linux και το λογισμικό του, με πληροφορίες για το διακομιστή, για desktop και mobile πλατφόρμες. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί και κάποιες επεκτάσεις όπως το  Frontpage Slideshow και το Community Answers. Το  Frontpage Slideshow εμφανίζει στο κέντρο της σελίδας τα τελευταία νέα και ενημερώσεις σχετικά με το Linux, το Community Answers βοηθάει την ομάδα του Linux να βρίσκει γρήγορα τις ερωτήσεις από διαφορετικές ομάδες χρηστών και να ανταποκρίνεται σε αυτές.

6. It Wire

Itwire.com

Itwire.com

Μια ακόμη ιστοσελίδα τεχνολογίας με ονομασία iTWire. Είναι ειδησεογραφικό portal για τους επαγγελματίες του κλάδου αρκετά και ένα ισχυρό project, το οποίο βρίσκεται στο τοπ της αναζήτησης. Το iTWireπαρουσιάζει τις νέες τεχνολογίες απ’ όλο τον κόσμο. Στην αρχική σελίδα για την εμφάνιση των ειδήσεων χρησιμοποιείται το πρόσθετο LofArticlesSlideShow. Για την εγγραφή των σχολίων των χρηστών υπάρχει το πρόσθετο DisqusComment.

7. Guggenheim

Guggenheim.org

Guggenheim.org

  • Featured extensions: JomComment
  • Templateused: προσαρμοσμένο πρότυπο του MattZur της Idsociety

Η ιστοσελίδα παγκοσμίου φήμης Μουσείου Τέχνης Guggenheim, του πολιτιστικού κέντρου και ταυτόχρονα εκπαιδευτικού ιδρύματος, όπου χτυπάει η καρδιά του διεθνούς δικτύου των μουσείων. Το website είναι η πύλη που οδηγεί σε πέντε μουσεία. Από το απλό μενού στην κορυφή της ιστοσελίδας μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα μουσεία. Ενώ στις επιμέρους σελίδες του κάθε μουσείου η πλοήγηση είναι πιο περίπλοκη και βοηθάει να δείτε τις συλλογές των μουσείων σε onlineσύνδεση. Για παρουσίαση των ενημερώσεων με τις τρέχουσες εκθέσεις, εκδηλώσεις και δραστηριότητες χρησιμοποιείται μια μορφή blog. Το πρόσθεο JomComment βοηθάει στην απλοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ των επισκεπτών.

8. MTV Greece

Mtvgreece.gr

Mtvgreece.gr

Είναι ιστοσελίδα της Ελληνικής έκδοσηςτου Αμερικανικού μουσικού καναλιού MTV. Το site χρησιμοποιεί την επέκταση K2 για δημιουργία μενού και ενοτήτων, όπως hot videos, MTV specials, Hot shows, Hot music videos. Το πρόσθετο Frontpage slideshowπου χρησιμοποιείται για εμφάνιση των τελευταίων νέων. Υπάρχουν επεκτάσεις για τα socialmedia, όπως το Facebook, Twitter, MySpaceκαι το Dailymotion. Το site είναι πολύ καλά οργανωμένο, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετεκαι να βυθιστείτε στον κόσμο του MTV.

 

9. The Official Leonardo Di Caprio Website

The Official Leonardo Di Caprio Website

leonardodicaprio.com

  • Featured extensions: JCE MediaBox
  • Template used: προσαρμοσμένο πρότυπο

Και η ιστοσελίδα του LeonardoDiCaprio.com τρέχει Joomla. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα από άποψη σχεδιασμού και πλοήγησης. Περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον ηθοποιό και μια τεράστια γκαλερί εικόνων. Με την βοήθεια του πρόσθετου JCE MediaBox δημιουργούνται αναδυόμενα παράθυρα με τρόπο παρόμοιο με το δημοφιλές Lightbox Slimbox, καθώς επίσης και με επεξηγήσεις.

10. United Nations Regional Information Centre for Western Europe UNRIC

Unric.org

Unric.org

Ιστοσελίδα του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης ΟΗΕ για τη Δυτική Ευρώπη. Περιέχει πληροφορίες και έγγραφα σχετικά με τις χώρες της περιοχής. Τα μάτια σας θα ξεκουράζονται, κοιτάζοντας αυτό το site με πολύ καθαρό και κομψό σχεδιασμό.

Άλλες γνωστές ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το Joomla:


Το Bigsmall.gr σας προσφέρει για την προβολή της εταιρεία σας στο Διαδίκτυο:

✓ Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Web Design
✓ Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter