Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

30 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ WEB ΜΕ ΥΨΗΛΟ PR

Το επόμενο βήμα μετά από την κατασκευή ιστοσελίδας είναι να αποκτήσετε links (συνδέσμους) από άλλα sites με υψηλό PR, που να δείχνουν στη δική σας ιστοσελίδα. Σήμερα κάθε blogger και webmaster είναι σε αναζήτηση των καλών, δωρεάν και με υψηλό PR καταλόγων Ιστού. Εδώ θα βρείτε μια λίστα με δωρεάν καταλόγους με υψηλό PR.

Τι είναι το PR;

Το PR (Page Rank) είναι ο βαθμός αξιοπιστίας, που βάζει το Googleσε μια ιστοσελίδα, με άριστα το 10. Η αξιολόγηση γίνεται με βάση την ποσότητα και την ποιότητα των backlinksπου οδηγούν προς το siteσας, δηλαδή η ιστοσελίδα που φιλοξενεί το linkγια το siteσας, πρέπεινα έχει υψηλό PR.

Οι ιστοσελίδες με μεγαλύτερο Page Rank κατέχουν την υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 
Όπως καταλαβαίνετε, το Page Rank δεν παραμένει στάσιμο. Γι’ αυτό πριν κάνετε την καταχώρηση, πρώτα ελέγξτε το κύρος του καταλόγου.
 
Μπορείτε να δείτε το Page Rank της ιστοσελίδας σας ΔΩΡΕΑΝ στο Free PAGE RANK Checker ή να ελέγξετε το κύρος του καταλόγου στο OpenSiteExplorer ή στο MajesticSEO κ.α. Κοιτάμε το Authority/Trust τους - αν είναι πολύ χαμηλό (κάτω του 20) καλύτερα να αποφύγετε την καταχώρηση σε αυτούς.
 
Επίσης, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι αν το link είναι κανονικό και όχι ένα no-folllow link, το οποίο λέει στις μηχανές αναζήτησης να μην ακολουθήσουν το link, δηλαδή είναι άχρηστα.

Top30 Δωρεάν Dofollow Web Κατάλογοι με υψηλό PR


Το Bigsmall.gr σας προσφέρει για την προβολή της εταιρεία σας στο Διαδίκτυο:

✓ Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Web Design
✓ Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter