Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

SSL-certificate

Το πιστοποιητικό SSL (SSL Certificate) είναι ένας τρόπος προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας στο Διαδίκτυο.

Σε πολλούς ιστότοπους, εμφανίζεται εικονίδιο-λουκέτο στη γραμμή διεύθυνσης της σελίδας στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορεί να είναι πράσινο, χρυσό ή γκρι. Καμιά φορά το εικονίδιο-λουκέτο έχει διαγραφεί ή απουσιάζει εντελώς και μερικές φορές εμφανίζεται μια πράσινη γραμμή με το όνομα της εταιρείας δίπλα στο όνομα τομέα. Έτσι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μπορούν να καταλάβουν πολύ εύκολα ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλή ιστότοπο, αρκεί να κοιτάξουν στη διεύθυνση της ιστοσελίδας, όπου θα δουν το πρόθεμα «https», αντί του κλασικού «http», αλλά και το εικονίδιο-λουκέτο ή το σύμβολο της εταιρείας που παρέχει το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό.

Όταν υπάρχει το εικονίδιο-λουκέτο ή μια πράσινη γραμμή, σημαίνει ότι ένα πιστοποιητικό SSL είναι εγκατεστημένο στον ιστότοπο και όλες οι πληροφορίες μεταδίδονται χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές πρωτόκολλο. Το SSL (Secure Sockets Layer) χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), δηλαδή ένα σύνολο κανόνων κρυπτογράφησης μεταφοράς δεδομένων. Το πρόγραμμα περιήγησης (browser) και ο διακομιστής (server) το χρησιμοποιούν για την ανταλλαγή πληροφοριών.

Το πιστοποιητικό SSL εμποδίζει τους κακόβουλους χρήστες (hackers) να κλέβουν ή να αντικαθιστούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών: στοιχεία επικοινωνίας, αριθμούς τραπεζικής κάρτας, ονόματα χρηστών, κωδικούς πρόσβασης, διευθύνσεις email κ.λπ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ SSL

Γιατί είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό SSL

  • Για διασφάλιση των δεδομένων των χρηστών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας. Αν στο site σας υπάρχει έστω μια φόρμας επικοινωνίας, τότε θα πρέπει να προστατεύεται από ένα πιστοποιητικό SSL.
  • Για βελτίωση της θέσης της ιστοσελίδας στην αναζήτηση (ranking) από τη Google.
  • Για αποφυγή της ένδειξης έλλειψης ασφάλειας από το browser Google Chrome. Όσα sites δεν διαθέτουν SSL certificates θα έχουν επισήμανση ως «Μη ασφαλείς». Οι χρήστες θα φύγουν από μη ασφαλή ιστότοπο και θα καταλήξουν σε κάποιον ανταγωνιστή σας, ο οποίος έχει επενδύσει στη χρήση ενός πιστοποιητικού SSL.

Τύποι Πιστοποιητικών SSL

Ανάλογα με τον βαθμό πιστοποίησης που παρέχει το κάθε SSL:

  • Domain Validation SSL
    Επικυρώνει την ταυτότητα του Κατόχου του domain name. Κατάλληλο για απλές ιστοσελίδες, οι οποίες χρησιμοποιούν μόνο φόρμες επικοινωνίας, φόρμες εγγραφής/εισόδου χρηστών.
  • Organization Validation SSL
    Επικυρώνει τον Κάτοχο του domain name και τα στοιχεία της εταιρίας. Κατάλληλο για ιστοσελίδες οργανισμών, μεγάλων εταιρειών.
  • Extended Validation SSL
    Επικυρώνει την ιδιοκτησία του domain, την έδρα και τη φυσική/νόμιμη λειτουργία της εταιρίας και ότι ο ίδιος ο οργανισμός αιτήθηκε την έκδοση του SSL. Κατάλληλο για ιστοσελίδες τραπεζών, δημοσίου.

Εγκατάσταση SSL

Το Bigsmall.gr παρέχει υπηρεσία εγκατάστασης SSL-certificate. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Το Bigsmall.gr σας προσφέρει για την προβολή της εταιρεία σας στο Διαδίκτυο:

✓ Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Web Design
✓ Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter