Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

E-shop για εταιρεία με κύριο αντικείμενo δραστηριότητας την χονδρική εμπορία ειδών δώρων (μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να βλέπουν τιμές). Κατασκευή E-shop με OpenCart. www.malelis.gr

Το OpenCart είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα δημιουργίας ηλεκτρονικών καταστημάτων: Φιλικό στο χρήστη, Απλό στη διαχείριση, Επεκτάσιμο. Χρησιμοποιεί το responsive web design (ιστοσελίδα έχει σωστή απεικόνιση σε desktop PC, σε κινητά smartphone και σε tablet). Έχει τη δυνατότητα πρόσθεσης διαφημιστικών banners, photo galleries, φόρμες επικοινωνίας κ.λ.π.

Κατασκευή e-shop
Κατασκευή e-shop
Κατασκευή e-shop
Κατασκευή e-shop
Κατασκευή e-shop
 

 

 

 


Και άλλα δείγματα e-shop:

 

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter