Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

SSL-certificate

Το πιστοποιητικό SSL (SSL Certificate) είναι ένας τρόπος προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας στο Διαδίκτυο.

10 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Ο κύριος σκοπός αυτής της ανάρτησης είναι να εμπνεύσει δικηγόρους και νομικούς να βελτιώσουν τις δικές τους ιστοσελίδες. Αφού ο καλός σχεδιασμός δεν είναι ενάντια στο νόμο. Απολαύστε λοιπόν αυτές τις 10 σελίδες, που διάλεξα για εσάς.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Δεν έχετε δικό σας ιστότοπο και πιστεύετε ότι η δημιουργία της ιστοσελίδας είναι υπερβολικά δαπανηρή. Επιτρέψτε να διαφωνήσουμε και να σας δείξουμε τα 5 απλά βήματα για να αποκτήσετε δική σας ιστοσελίδα μαζί με το κόστος ανά βήμα. Το συνολικό κόστος τελικά θα είναι περίπου 160€ για μια απλή ιστοσελίδα ή 260€ - για e-shop (+ το ΦΠΑ).

30 ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ WEB ΜΕ ΥΨΗΛΟ PR

Το επόμενο βήμα μετά από την κατασκευή ιστοσελίδας είναι να αποκτήσετε links (συνδέσμους) από άλλα sites με υψηλό PR, που να δείχνουν στη δική σας ιστοσελίδα. Σήμερα κάθε blogger και webmaster είναι σε αναζήτηση των καλών, δωρεάν και με υψηλό PR καταλόγων Ιστού. Εδώ θα βρείτε μια λίστα με δωρεάν καταλόγους με υψηλό PR.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ WEBSITE

Σήμερα όλοι θέλουν να έχουν δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, blog, κοινωνικό δίκτυο ή απλή ιστοσελίδα, η οποία για παράδειγμα θα αναφέρεται στις υπηρεσίες ή κάποια προϊόντα που προσφέρει ο ιδιοκτήτης της. Οι στόχοι μπορεί να διαφέρουν: κάποιος θέλει να προσελκύει πελάτες στο offline κατάστημά του, κάποιος θέλει να να μοιράζεται τις σκέψεις του και για κάποιον είναι μια ευκαιρία να πουλήσει προϊόντα μέσω του Διαδικτύου.

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ JOOMLA

Είναι σαφές ότι το Joomla γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και αξιόπιστο. Υπάρχουν πολλές γνωστές εταιρείες και οργανισμοί που χρησιμοποιούν αυτό το δωρεάν CMS για δημιουργία της ιστοσελίδας τους. Ας δούμε το TOP-10 από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν Joomla, μεταξύ των οποίων και η ιστοσελίδα της MTV Greece (Βασισμένο σε http://magazine.joomla.org).

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ E-SHOP

Κατασκευή e-shop στην πλατφόρμα Οpencart, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ηλεκτρονικό εμπόριο και χρησιμοποιείται με επιτυχία σε χιλιάδες καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ JOOMLA

Πριν από την κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Το Joomla είναι ένα χρήσιμο εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδας, που επιτρέπει δημιουργία δυναμικού site με σύγχρονο ντιζάιν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με πολύ μικρό κόστος.

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter