Σχεδιασμός και Προώθηση Ιστοσελίδας για Μικρή Επιχείρηση

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα. Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ WEBSITE

Σήμερα όλοι θέλουν να έχουν δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, blog, κοινωνικό δίκτυο ή απλή ιστοσελίδα, η οποία για παράδειγμα θα αναφέρεται στις υπηρεσίες ή κάποια προϊόντα που προσφέρει ο ιδιοκτήτης της. Οι στόχοι μπορεί να διαφέρουν: κάποιος θέλει να προσελκύει πελάτες στο offline κατάστημά του, κάποιος θέλει να να μοιράζεται τις σκέψεις του και για κάποιον είναι μια ευκαιρία να πουλήσει προϊόντα μέσω του Διαδικτύου.

Ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο κάποιος χρειάζεται μια ιστοσελίδα, απαιτείται μια εφαρμογή για δημιουργία και λειτουργία της. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να γράψετε μόνοι σας μια εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο CMS (Content Management Systems, Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου). CMS - είναι εφαρμογές που επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη μιάς ιστοσελίδας να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της - κείμενα, εικόνες, πίνακες με εύκολο τρόπο, παρόμοιο με αυτόν της χρήσης ενός κειμενογράφου, χωρίς να είναι απαραίτητες ειδικές γνώσεις σχετικές με τη δημιουργία ιστοσελίδων ή γραφικών, καθώς συνήθως τα κείμενα γράφονται μέσω κάποιων online WYSIWYG ("What You See Is What You Get") html κειμενογράφων.

Εμείς πάντως ανεπιφύλακτα συνιστάμε να αναθέτετε τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας σε ειδικούς και μετά απλά να προσθέτετε τα κείμενα, εικόνες αν χρειαστεί - δηλαδή να κάνετε τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Γιατί ακόμα και απλή χρήση των έτοιμων templates απαιτεί κάποιες ειδικές γνώσεις, αν θέλετε να έχετε μια αξιόλογή ιστοσελίδα. Επίσης να έχετε υπόψη σας, ότι τα έτοιμα templates (πρότυπα) συνήθως περιέχουν πολλές ενότητες για διαφορετικά είδη site, οι οποίες μπορεί να μην σας χρειάζονται. Εμείς μπορούμε να διαμορφώσουμε και να προσαρμόσουμε template τις επιλογής σας, να αφαιρέσουμε κάτι που δεν χρειάζεστε ή να προσθέσουμε κάποια κομμάτια που είναι χρήσιμα για εσάς, να αλλάξουμε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, τις εικόνες, galleries κλπ.

Παρακάτω μπορεί να δείτε κάποιες προτάσεις templates για δημιουργία ιστοσελίδας με CMS Joomla.    

joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla
joomla


Το Bigsmall.gr σας προσφέρει για την προβολή της εταιρεία σας στο Διαδίκτυο:

✓ Κατασκευή ιστοσελίδων με Responsive Web Design
✓ Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Δημοφιλέστερα

  • 1
  • 2

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αποκτήστε τη δική σας ιστοσελίδα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μικρό κόστος. Προώθηση ιστοσελίδων στην Ελλάδα και στη Ρωσία. Social Media Marketing στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Αθήνα, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 117
Κιν. : 693 87 02 696 Τηλ.: 211 71 50 106
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

hits counter